Privacyverklaring

Hostingby, gevestigd te Soest, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Contactgegevens Hostingby onderaan deze pagina

Persoonsgegevens die wij verwerken
Hostingby verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij mogelijk verwerken:
- Voor- en/of achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Hostingby verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij je af te leveren
- Hostingby verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming
Hostingby neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Hostingby) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Hostingby bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Indien het facturen betreft geldt een wettelijke bewaarplicht van 7 jaar, het gaat hier dan om je;
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Delen van persoonsgegevens met derden
Hostingby verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Hostingby gebruikt functionele en analytische cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Hostingby gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Gebruik van Google Adwords Conversion-Tracking
Wij maken gebruik van het online reclameprogramma "Google AdWords" en in het kader van Google AdWords de Conversion-Tracking. Google Conversion Tracking is een analysedienst van Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; "Google').
Wanneer u op een advertentie van Google klikt, wordt een Cookie voor de Conversion Tracking op uw computer geplaatst. Deze Cookies hebben een beperkte geldigheid, bevatten geen persoonlijke gegevens en dienen daardoor niet voor persoonlijke identificatie.
Wanneer u bepaalde pagina's van onze website bezoeken en de Cookie nog niet verlopen is, kunnen Google en wij zien dat u op de advertentie geklikt heeft en naar deze site gebracht werd.
Elke kant van Google AdWords krijgt een andere Cookie. Op die manier is het onmogelijk dat Cookies via de websites van AdWords klanten gevolgd kunnen worden.
De informatie, die met behulp van de Conversion Cookie verzameld wordt, wordt gebruikt voor de Conversion statistieken voor AdWords klanten die voor deze Conversion Tracking gekozen hebben. Hierdoor komen klanten het totale aantal gebruikers te weten dat op hun advertentie klikt heeft en die verder geleid werden naar een pagina die voorzien was van een Conversion Tracking Tag. Er wordt echter geen informatie meegedeeld waardoor de gebruiker geïdentificeerd kan worden.
Wanneer u niet aan Tracking deel wil nemen, kunt u dit gebruik weigeren, indien u de installatie van Cookies door een overeenkomstige instelling op uw browser verhindert (mogelijkheid tot deactiveren). In dat geval wordt u niet opgenomen in de Conversion Tracking statistieken.
Meer informatie en de privacyverklaring van Google vindt u onder: https://policies.google.com/privacy?hl=nl 

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan.

Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

Cookies worden opgeslagen op je computer en je kunt ze op elk gewenst moment verwijderen.
Dat gaat heel eenvoudig. Klik op één van de onderstaande browsers om direct naar de handleiding van jouw browser te gaan. Bedenk wel dat je na het verwijderen van cookies op sommige websites opnieuw je voorkeuren zal moeten instellen of opnieuw moet inloggen.

Cookies en sitegegevens beheren met de onderstaande browsers:

Je kunt in veel internetbrowsers ook kiezen voor Inprivate surfen, privé venster openen, dan worden cookies, advertenties en meer dingen geblokt, maar u bent niet 100% anoniem.
Verder kun je een addblokker installeren om reclames te omzeilen.
Tot zover over cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt als klant van Hostingby het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te (laten) verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Hostingby en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt als klant een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou wordt gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Hostingby wil je er tevens op wijzen dat je als klant de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Hostingby neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op.

 


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Ronald Luijten Tel. 035-6023798
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Hostingby.nl
Support
Mededelingen
Soest
KvK:32134268
YouTube